Lesene hiše

Masivne lesene hiše cenik

Kranjska cesta 27, 4208 Šenčur

V kolikor si želite kvalitetno masivno leseno hišo, nas kontaktirajte tako, da nam pošljete povpraševanje ali pišete na svetelj.mizarstvo@gmail.com. Na Vašo željo Vam bomo izdelali individualno ponudbo.

041 694 154

Mizarstvo Svetelj ima bogato 120-letnico izdelave izdelkov iz masivnega lesa.

Masivne lesene hiše

Lesene hiše so zadnje čase tudi v Sloveniji postale zelo popularne, saj imajo kar nekaj dobrih lastnosti.

Prva lastnost je sama hitrost gradnje. Če želimo graditi hišo iz opek, bomo porabili veliko časa in sredstev, medtem ko nam gradnja lesene hiše bistveno skrajša časovno obdobje. Celoten proces lahko traja le šest mesecev za razliko od klasičnih hiš. Lesena hiša je lahko narejena povsem po meri, prav tako pa jo lahko zelo dobro izoliramo in s tem dolgoročno prihranimo veliko toplote in hkrati denarja.

Cena je tudi eden ključnih faktorjev zakaj so hiše iz lepljenega masivnega lesa tako popularne, saj vas lesena hiša ne bo stala 6-mestne številke tako kot bi vas to stala klasična hiša, pač pa vas bo stala precej manj – seveda je končna cena odvisna od velikosti bivalnih prostorov in same opreme. V leseno hišo lahko prav tako vgradimo kamin ali pa se grejemo na elektriko. Kot smo že omenili je celotna hiša vključno z različnimi možnostmi ogrevanja in kurjave zelo fleksibilna.

Pokličite nas še danes in se pozanimajte o aktualni ponudbi lesenih hiš mizarstva Svetelj.

Brunarice cenik

Za sestavo sten uporabljamo najsodobnejše metode hkrati pa so zelo cenovno dostopne. Vaše želje in potrebe so vselej na prvem mestu pri gradnji brunarice ali lesene hiše. Vselej vas bomo poslušali, saj je mnenje in zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu.

Brunarice ne obremenjujejo okolja z nevarnimi snovmi, saj imajo nevtralno raven ogljikovega dioksida. Na voljo so vam različni ponudniki in cenovni razredi! Mizarstvo Svetelj vam bo znalo odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Za notranjo razsvetljavo obiščite spodnjo povezavo:

https://www.razsvetljava.si/led-zarnice/

Masivne lesene hiše cenik
Lesena hiša iz brun Šenčur